Bid and Buy is een online immo biedingsplatform, koop- en verkoopplatform voor vastgoed. Het is onze missie om de ambities van onze kopers en verkopers te realiseren dankzij een doelgerichte aanpak op maat. Bid and Buy draagt klanttevredenheid hoog in het vaandel. Via persoonlijke begeleiding wordt elke klant op een professionele manier geadviseerd in hun unieke vastgoedverhaal. Een eerlijke en correcte communicatie staat centraal.

Bid and Buy is een betaalbaar biedingsplatform voor zowel kopers als verkopers. Kandidaat-kopers kunnen bovendien rekenen op flexibele kijkdagen en vrij te bepalen bezoekmomenten.

Onze vastgoedmakelaars onderscheiden zich door hun professionalisme, transparantie, flexibiliteit, enthousiasme en uiterst deskundige aanpak om aan de noden van de klant te voldoen.

Bid and Buy is de vastgoedopportuniteit die een meerwaarde brengt bij de verkoop of aankoop van jouw vastgoed.

 

Transparantie

Bij Bid and Buy stellen we transparantie op de eerste plaats, zo kunnen alle bezoekers de biedingen mee volgen zonder de identiteit van onze bieders kenbaar te maken. Tijdens onze samenwerking voel je de openheid, zichtbaarheid en toegankelijkheid van ons online immo biedingsplatform. 

Betrouwbaarheid

Ons online immo biedingsplatform verzekert je een marktconforme prijs voor jouw vastgoed door de nodige reclamecampagnes te voeren en door zelf de biedingen te kunnen volgen waardoor je zelf je persoonlijke maximale bod kan uitbrengen.

Efficiëntie

Samen met Bid and Buy zit je op de juiste plaats om je te ontzorgen op de meest efficiënte manier en voor een vlotte verkoop van jouw vastgoed. 

Professionele begeleiding

Door onze verkopers en kandidaat-kopers professioneel te begeleiden, informeren en adviseren willen wij ze de best betrouwbare service bieden. 

Betaalbaar

Bid and Buy houdt het allemaal betaalbaar voor verkoper en kandidaat-koper, rekening houdende met jouw behoeften als klant. Wij garanderen je professioneel advies met de beste kwaliteit.